30 Ekim 2011 Pazar

Saç Modasında Her Şey Silbaştan, Schwarzkopf Professional Sonbahar-Kış Trendleri...

Biz sıcak yaz günlerinde en güzel tatilin hesaplarını yapar, mevsimin tadını çıkarırken, modacılar sonbahar ve kış koleksiyonlarını çoktan hazırladılar bile. Öte yandan güzelliğin ve çekiciliğin en önemli unsurlarından olan saçlar da 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda gelişen moda akımlarını yepyeni trendlerle tamamlıyor. Dünyaca ünlü Schwarzkopf Professional markasının saç ve renk tasarımcılarından oluşan kadrosu ise değişen saç trendlerini markanın Essential Looks Saç Koleksiyonu Kataloğu’nda sergiliyor. Dünya yıldızlarının saç ve renk tasarımcıları olan Tyler Johnston ve Lesley Lawson gibi isimlerin de aralarında bulunduğu Schwarzkopf ekibi, her yıl sezonun saç modasını belirliyor. Saç tasarımcıları, Essential Looks için en son saç trendlerini Paris, Milano ve Londra’daki moda haftalarını takip ederek ve moda koleksiyonlarının saç kreasyonlarından sorumlu moda editörleri ile birlikte çalışarak oluşturuyor. 
         Moda trendlerinin Schwarzkopf Professional tarafından yorumlanarak saç modasına dönüştürüldüğü Essential Looks Saç Koleksiyonu Kataloğu’nda sonbahar-kış sezonu için 4 ayrı akım ön plana çıkıyor. Bu akımlar; Future Classics, Twisted Luxe, New Order ve The Tomboys olarak belirlenmiş durumda.


Saç modasında geleceğe dönüş: Future Classics…

Bu sonbahar-kış sezonunda yer çekimine meydan okumak isteyen kadınların saçlarda tercihi Future Classics... Kendine güvenen, cesur ve zamanın ötesinde düşünen kadınları hedefleyen Future Classics, saçlarda sert, sade, soğukkanlı ve keskin ifadelerle sınırları aşıyor. Bu yılın trend kıyafetleri ile bütünlük oluşturarak yalnızca sezonun değil geleceğin de modasını gözler önüne seriyor. Saç kesimlerindeki yenilikçi gösteriyi ise sıra dışı renkler tamamlıyor. 


Hem umursamaz hem de güzel: Twisted Luxe…
Güzelliği ciddiye alan ama buna karşılık hayatı umursamayan kadınlar için sezonun trendi Twisted Luxe… Bu trend, seçkin bir partiye giderken kendinizde görmek istediğiniz saç modelini çılgın tasarımlarla yeniden yorumluyor. Böylece parti kızı ışıltısını korumanızı sağlarken, umursamaz bir hava da yaratıyor. Twisted Luxe’te ultra yoğun renkler (platin sarısı, kuzguni siyah ya da şeker pembesi gibi) öne çıkıyor.
Erkekler yeniden erkeksi: New Order…

Elbette saç tasarımcıları erkekleri de unutmuyor. New Order trendi ile erkekler saç modasında dağınık ve asi görünüm tarzını geride bırakıyor ve devrim niteliğinde bir değişim geçiriyor. Erkekler hangi kıyafeti giyerse giysinler New Order trendinde oldukça erkeksi ve harekete hazır görünüyor.
Klasik kadın imajının çöküşü: The Tomboys…

The Tomboys trendi,  klasik kadınsı görünüşe meydan okuyor ve saç stilinde tabuları yıkıyor. Oldukça kısa saçlar, erkeksi stillerle “delikanlı kız” imajı yaratarak asi ruh tarzını ortaya çıkartıyor. Takım elbiseler ile tamamlandığında bu erkeksi tarz, kendini daha da çarpıcı şekilde gösteriyor.
Schwarzkopf Professional Essential Looks’un Yaratıcı Direktörü Steve Hogan, sonbahar-kış sezonunun saç modasını  “Saçlarına adeta bir kuaför titizliğiyle ilgi gösteren kadınlara kesim, renk ve stil konusunda ilham vermek için bütün sene çalıştık. Sonuçta ortaya çıkardığımız dört ana trend olan Twisted Luxe, Future Classics, The Tomboys ve New Order bugüne kadarki en ilgi çekici ve en yaratıcı koleksiyonumuz oldu diyebilirim.” sözleriyle değerlendiriyor.

Tamam İtiraf Ediyorum Çocukluğumda Kermite Aşıktım :)

Eskiden Mupper Show vardı, herkes eminim hatırlıyordur :) o zamanlar heyecanla başladığında televizyonun karşısına geçer ve Kermiti hayran hayran izlerdim...
Bugün bu saboları bulunca dayanamadım...
Kurbağa Kermit figürlü modeller, 2012 Birki’s koleksiyonu ayağın yapısına uygun olarak üretiliyor, oyuk tabanı ve ayak tabanını koruyan yapısı ile çok rahat. Ayakların üzerine binen yükün azalmasını sağlayarak güç harcamadan yürümeye yardımcı oluyor. Birki’s topuk ve ayağın kemiklerini destekleyen, doğru pozisyona getiren tasarımları sayesinde yürüyüşü ve vücut duruşunu doğanın istediği gibi destekleyerek, her adımı rahat atmanızı sağlıyor ve gelen kuvveti ayağın tümüne eşit olarak dağıtıyor.

28 Ekim 2011 Cuma

Balondan Elbise Çılgınlığı

Son senelerde yurt dışında baya popüler olan bir akımı paylaşmak istedim...

Balodan Elbiseler!

Evet yanlış okumadınız :) gerçekten mini mini balonlarla uğraşarak ondan harika elbiseler yaratıyorlar ve sırf bunu yapan moda evleri Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerinde her geçen gün açılıyor.



Eğer böyle enteresan bir elbise isterseniz yukarıda ki Airigami firması ile iletişime geçebilirsiniz.





Benim ise merakım bu elbiseler sadece tek seferlik mi, ne kadar dayanıyor... Bir ufak çocuk çıkıpta eteklerimizi patlatmasın :)

27 Ekim 2011 Perşembe

Ayakları Nemlendiren Mucize Formül: Gehwol Hydrolipid Lotion

Cildinizin genç ve sağlıklı görünmesi için gerekli nem dengesine sahip olması çok büyük önem taşıyor. Özellikle  ayak ve bacaklarda nem kaybının yanı sıra bazı yağların da eksikliği nedeniyle ortaya çıkan cilt kuruluğu cildi gererek, pul pul dökülmesine, kaşınmasına ve nasırlaşmalara neden olabiliyor.

Ciltte kolayca dağılan Gehwol Fusskraft Hydrolipid Lotion bacak ve ayaklardaki kuruluğun giderilmesinde günlük bakım kremi olarak kullanılıyor. Cilt tarafından kısa sürede emilerek cildin su ve yağ eksikliğini gideriyor. Cildin önemli bir bileşeni olan seramidlerle cildi besleyerek cildin doğal koruyucu özelliğinin artmasını sağlıyor ve kurumasını engelliyor.
Fiyatı: 39 TL

Sıradışı Güzelliğin Sırrı; The Balm Gratis'te...

Kişisel bakım ve kozmetiğin Türkiye’deki adresi Gratis, şimdi kusursuz güzelliğe ulaşmak isteyen kadınlar için Amerika’nın en ünlü ve sıradışı markalarından The Balm’ı Türkiye’ye getiriyor. The Balm’ın birbirinden renkli kozmetik ürünleri; mükemmel gözler, çarpıcı dudaklar, pürüzsüz bir yüz görünümü yaratarak, güzelliğinize güzellik ve renk katıyor.   

TheBalm’ın ürün serileri içinde kusursuz bir güzelliğe sahip olmak için fondötenden fara, allıktan göz kalemine, rimelden ruja, dudak parlatıcısına ve makyaj temizleyiciye kadar ihtiyacınız olan her ürün var. Şimdi The Balm’ın birbirinden güzel ürünleri ve onların mucize özellikleriyle tanışmaya hazır mısınız?    

23 Ekim 2011 Pazar

Ev Ayakkabısı :)

Birbirinden şeker bu modelleri ben çok beğendim... Sizde birer tane edinmek isterseniz; http://www.etsy.com/ adresini ziyaret etmenizi öneririm...

Hepsi tamamen el yapımı olan bu modellerin pek çok alternatifi mevcut.

27 ila 38 Euro arasında fiyatları değişiyor ayrıca Türkiye'ye 12dolara kargolayabiliyorlar.


HEDİYELİ YARIŞMA


Yarışmaya katılmak için;
- Blogumu takibe almanız
- Kendi blogunuzda paylaşmanız
- Facebook sayfamızı beğenmeniz http://www.facebook.com/ModaListesi
- Paylaştığınız linkide bu metnin yorum kısmına bırakmanız yeterlidir.

Katılan kişiler arasından 2 kişiye hediye göndereceğim.
31 Ekim saat 24.00 e kadar isteyen herkes katılabilir.


Hediyem;
2 adet Diadermine Lift+Wrinkle Filler Göz Kremi


Diadermine-den herkesin rahatlıkla uygulayabileceği masaj tekniği…
Dr. Caspari’nin ışıldayan gözler için geliştirdiği masaj tekniği ve Diadermine Lift+Wrinkle Filler Göz Kremi ile sağlıklı ve genç bakışlara ulaşmak çok kolay…



Dr. Caspari’nin geliştirdiği “Işıldayan Gözler“ masaj tekniği ve Diadermine Lift+Wrinkle Filler Göz Kremi sayesinde, artık tüm kadınlar genç ve etkileyici bakışlara kavuşuyor. Kendi kendinize rahatlıkla uygulayacağınız masaj tekniği ile siz de güzelliğin sırrını keşfedin...
Hayatımız boyunca geride bıraktığımız her yıl, yüzümüze ve gözlerimize yansıyor. Yıllar geçiyor ve yer çekimi, tüm vücudumuzda olduğu gibi yüzümüzde de sarkmalara neden oluyor. Bu sebeple zamanın olumsuz etkilerini yüzümüzden silmeye  yardımcı olacak birçok formül ortaya çıkıyor. Bu formüllerden birinin mucidi de dünyaca ünlü Dr. Caspari… 1998′den beri Almanya’da plastik cerrah olarak ün yapan, profesyonel cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım konularında uzman olan Dr. Caspari, kökleri Asya ve Akupunktur’a dayanan, ışıldayan gözler için geliştirilmiş masaj tekniği ile en modern ve etkili anti-aging yöntemlerinden birini sunuyor.

22 Ekim 2011 Cumartesi

Bozuk Para Çantası Arıyorsanız...


Gratis, şimdi Bizlere her gün yanınızda taşıyabileceğimiz, pratik kullanımı ve birbirinden şirin tasarımları ile göz kamaştıran cüzdan alternatifleri de sunuyor. Yalnızca Gratis mağazalarında bulabileceğiniz, ister cüzdan ister bozuk para çantası olarak kullanabileceğiniz tasarımlar, birbirinden çarpıcı renkleri, modelleri, desenleri ve üzerlerindeki sevimli karakterlerle dikkat çekiyor, tarzıyla da fark yaratıyor

BC Acil Kurtarma Serisi ile Saç Onarımında BİYOMİMETİK Devri...


Şimdi saçlarınızın yüzeyini yeniden canlandırarak ve yapılandırarak, saçlarınızın kusursuz olduğu zamana, en sağlıklı ve en güzel olduğu döneme geri dönmesini sağlamanın yepyeni bir yolu var. Dünyaca ünlü Schwarzkopf Professional, doğayı kopyalayarak çözüm üreten Biyomimetik Saç Onarım Teknolojisi’ne sahip ilk saç bakım serisi BC ACİL KURTARMA ile şimdi saç onarımında çığır açıyor.

Saç onarımında devrim yaratan Biyomimetik teknolojisi, doğanın işleyişine bakıyor ve onu kopyalıyor. Sonuç: Kusursuz görünen sağlıklı saçlar...

Acil Kurtarma Şampuan: 39TL
Acil Kurtarma Sprey krem: 55TL
Acil Kurtarma Krem: 55TL
Acil Kurtarma Kür: 77TL
Acil Kurtarma Sprey kür: 77TL
Acil Kurtarma Kırık Uç Önleyici: 96TL



Yeni KAHRAMAN Ürün: Yeni BC Acil Kurtarma Durulanmayan Kürü:  Zamanı olmayanlar için bir kurtarıcı. Püskürtülerek uygulanabilen ve son derece hafif olan bu ürün, uzun ömürlü onarım ve dayanıklılık sağlıyor. Üstelik durulama gerektirmiyor.

Saçlarda Mucizeler Yaratmak için; Schwarzkopf BC Mucize Yağ

Saçlarının güzelliği, tüm kadınların önceliği… Bu durumun farkında olan dünyaca ünlü kozmetik markası Schwarzkopf Professional, şimdi yepyeni bir ürün ile saçlarda inanılmazı başarıyor. Saçlarda göz alıcı bir ışıltı yaratan BC Mucize Yağ ile mükemmel görünen saçlar için kurulan tüm hayaller gerçek oluyor.
Göz Kamaştıran Parlaklık, Sıfır Ağırlık…
Schwarzkopf Professional’ın yeni ürünü BC Mucize Yağ, değerli yağların bakım özelliklerini, saça dokunulası yumuşaklık ve göz kamaştıran parlaklık veren, benzersiz bir formülle buluşturuyor. BC Mucize Yağ, saçı ağırlaştırmayan formülü ve Buharlaşan Yağ Teknolojisi sayesinde ince telli saçlar da dahil tüm saç tiplerinde sıfır ağırlık, ışıltılı parlaklık ve dokunulası yumuşaklık sunuyor. Değerli botanik yağlar ve bir “taşıyıcı yağ”dan oluşan Buharlaşan Yağ Teknolojisi, kalıntı bırakmadan saçın her yerine eşit bir şekilde dağıtılıyor. Saçı kuruturken taşıyıcı yağ buharlaşıyor ve saçın ihtiyaç duyulan bölgelerinde yalnızca değerli yağlar kalıyor, böylece saçlar ipeksi bir yumuşaklık ve mükemmel bir ışıltı kazanıyor.
 Fiyatı: 77TL

Çikolatanın Baştan Çıkartıcı Etkisi, Nuxe Dudak Parlatıcısında...

“Doğadan gelen güzellik” sloganını kullanan ve ürünlerinde nadir bulunan, değerli botanik içerikler kullanmasıyla tanınan NUXE, çikolatanın büyüleyici etkisini dudaklara taşıyor. Dünyaca ünlü Fransız markası NUXE’ün Baume Prodigieux Levres Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı ile dudaklarınız soğuk havaya, rüzgâra, kurumaya, çatlamaya karşı korunurken ışıltısıyla da dikkat çekiyor.

Nuxe Arındırıcı Temizleme Jeli

Nuxe Aroma Perfection Serisinde yer alan Arındırıcı Temizleme Jeli 3’lü etki göstererek; pürüzleri ve düzensizliklere karşı düzeltici etki gösterir, gözenekleri sıkılaştırır, kırmızılıkları giderir. Sabun ve alkol içermez. Paraben ve fenoksietanol içermez. %78 oranında doğal içeriklerden oluşur. İçeriğinde Çinko + L-PCA (Pirolutamik Asit), Soapwort Kökü, akasya aşılanmış asidi, hindistancevizi ve elma yağı bulunur.

Fiyatı: 48,50TL (200ml)

Nuxe Yaşlanma Karşıtı Yoğunlaştırıcı Emülsiyon

Cildin dolgunlaştırılmasına ve gözeneklerin sıkılaştırılmasına yardımcı olan yaşlanma karşıtı yoğunlaştırıcı bakım sağlar. %79 oranında doğal içeriklerden oluşuruz. Yüz ve boyun bölgesine kullanım için önerilir.

Fiyatı: 135TL

Nuxe 24 Saat Nemlendirici Krem

Epidermisin tüm katmanlarında 24 saat nemlendirme sağlar. Nemsiz, yorgun ve gerilmiş kuru ciltler için önerilir. Su rezervleri sayesinde epidermisin tüm katmanlarında uzun süren nemlendirme sağlar; ciltte su taşınmasını sağlar, nem depolarını zenginleştirir, su kaybını yavaşlatır.
İçeriğinde moringa yağı, fındık ve jojoba özleri, bitki tohumları be nar özü içerir.

Fiyatı: 76,50 TL

Nuxe Nirvanesque Serisi... İlk Kırışıklıklara Erken Müdehale

Yüzümüzdeki ilk kırışıklık belirtileri, 25 yaşından itibaren görünür hale gelen mimik çizgileri ile başlıyor. NUXE, yüzdeki mikrogerilimleri azaltan, pürüzsüzleştiren ve cildin gerilmesini önleyen bitkisel formüllü Nirvanesque serisi ile ilk kırışıklık çizgilerinin azaltılmasında etkili oluyor.

Mavi lotus tohumu, gelincik tohumu ve althea kökü bileşiminden oluşan, doğal içeriğe sahip Nirvanesque serisi, kırışıklık karşıtı etkisiyle de dikkat çekiyor. Kadifemsi dokusu ve hoş kokusu ile kullanım keyfi sağlayan seride, farklı cilt tiplerine göre üç farklı ürün bulunuyor.

Kickers'tan Sımsıcak Adımlar

Sezonun moda renklerini ve tasarımlarını koleksiyonuna yansıtan Kickers, çocuklara kendisini beğendirmekte hiç zorluk çekmiyor. Çocukların zevklerini ve beğenilerini çok iyi anlayan marka, her modeliyle onları büyülüyor.

Kickers’ın geniş sonbahar-kış koleksiyonunda bot ve çizmeler şıklığıyla göz kamaştırıyor. Öte yandan Kickers, her tasarımında mevsimin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor. Son derece dayanıklı olan Kickers modelleri, çocukların ayaklarını soğuktan ve olumsuz koşullardan korurken, son derece esnek yapısı ile de onların her adımı zorlanmadan atmalarını sağlıyor.


Terleme Sorunundan Kurtulmak İsteyenlere Gratis'ten SECRET DEODORANTLAR

Yaptığımız fiziksel aktiviteye ve ruhsal durumumuza bağlı olarak hepimiz elimizde olmadan terliyoruz. Bu durum yalnızca ruhsal durumumuzu değil özel yaşantımızı da olumsuz etkileyebiliyor.


Yalnızca Gratis mağazalarında bulabileceğiniz Secret terleme karşıtı antiperspirant deodorantlar ile terleme can sıkıcı bir sorun olmaktan çıkıyor.   A Game of Truth or Pear, Coco Butter Kiss and Tell, Crystal Clear Gel - Cherry Mischief ve Clinical Strength adını taşıyan 4 farklı çeşidi bulunan Secret antiperspirant deodorantlar, koltukaltına uygulanarak ıslaklığı azaltmaya yardımcı oluyor ve gün boyu temiz hissetmenizi sağlıyor.

Vücudunuzu Büyüleyici Çiçek Kokuları ile Tazeleyin...

Doğada birbirinden güzel renklerde açan ve zarafeti ile hayata estetik katan çiçekler, aynı zamanda muhteşem kokuların da kaynağı. Be Fine Body Mist işte tüm bu kokuları doğadan sizin için toplayarak vücut spreyine dönüştürüyor ve kendinizi gün boyu muhteşem hissetmenizi sağlıyor.
Amerika’da olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde de tercih edilen Be Fine Body Mist Vücut Spreyi’nin, doğal kokuları ile baş döndüren 5 farklı alternatifi buluyor. Love Romance, Sensual Seduction, Wild Nectar, Sweet Passions ve Pear Pleasure seçeneklerinden herhangi biri sizi cezbetmeye yetiyor. Be Fine Body Mist Vücut Spreyi, eşsiz kokuları ile ruhunuza, besleyici botanik içeriği ve zengin formülü ile de cildinize tazelik aşılıyor. Ayrıca cildi nemlendirerek daima canlı kalmasını sağlıyor.
Fiyatı: 14,99TL / Adedi

Katı Parfüm: Gratis'ten Şehri Baştan Çıkaran NICKA K.

Büyük şehirlerde sayısız insan birçok parfüm kullanıyor. Onların arasından sıyrılmak, şehrin tutkusunu ve ruhunu üzerinizde taşımak istemez misiniz? Gratis’in Amerika’dan ithal ettiği Nicka K. stick parfümlerin, eşsiz kokuları ve pratik ambalajları ile şehrin haraketli dünyasına hazırlıksız yakalanmanız imkânsız… 'Parfüm Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey' adlı kitabın yazarı John Oakes, bir insanın hayatının parfümünü bulmasını, hayatının aşkını keşfetmesine benzetiyor. Gün boyu süren parfüm etkisi ile Nicka K. stick parfümlerin; Rhytm, Pac de, Affair, Lux ve Noblege alternatiflerinden hangisinin sizin hayatınızın parfümü olduğunu bulmaksa size kalıyor. 







Fiyatı: 29,90TL

19 Ekim 2011 Çarşamba

Bu Güzellik Yok Herkeste, “THE BALM” Gratis'te…

Kişisel bakım ve kozmetiğin Türkiye’deki adresi Grastis, şimdi kusursuz güzelliğe ulaşmak isteyen kadınlar için Amerika’nın en ünlü markalarından The Balm’ı Türkiye’ye getiriyor. The Balm’ın birbirinden renkli kozmetik ürünleri; mükemmel gözler, çarpıcı dudaklar, yüzde pürüzsüz bir görünüm yaratarak, güzelliğinize cazibe ve renk katıyor. 



TheBalm’ın ürün serileri içinde kusursuz bir güzelliğe sahip olmak için fondötenden fara, allıktan göz kalemine, rimelden ruja, dudak parlatıcısına ve makyaj temizleyiciye kadar ihtiyacınız olan her ürün var. Şimdi The Balm’ın birbirinden güzel ürünleri ve onların mucize özellikleriyle tanışmaya hazır mısınız?     




Hot Mama: The Balm’ın “hepsi bir arada” ürünü. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz seksi bir far, göz alıcı bir allık, hafif bir belirginleştirici kalem ve ışığı yansıtan dudak parlatıcısı bir arada.

Read My Lips: Dudaklarda nefes kesen renkler için A ve E vitaminli, zeytin ve jojoba yağlı nemlendirici formüle sahip ruj serisi.

Bahama Mama: Mükemmel bir plaj ışıltısı yakalamak için doğal ve mat bronzlaştırıcı.

Stainiac: Yanaklar ve dudaklar için jel formüllü, çift amaçlı ve su bazlı allık.

Downboy: Cildinizin eşit ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bu ürün, hem allık hem de far olarak kullanılabiliyor.

The Balm to the Rescue: Dudaklarınızdaki fazla deri tabakasını almak için akıllı mikro-soyucu kristaller içeren ve “yumuşacık” bir his veren, vejetaryen dudak bakım ürünü.

Balm Shelter: Teninizi güneşten korurken ağır fondötenler sürmeden pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayan bir ürün.




Mary Lou Manizer: Gölgeyi ve parlatıcı ışığı dağıtan, böylece cildinize pırıltı verirken daha yumuşak ve genç görünmesini sağlayan çok amaçlı belirginleştirici kalem.

Time Balm Foundation: Vitaminli, gençleştirici bir formülden üretilen ve günün her saatinde kullanılabilen fondöten.

Cabanaboy: Sıcak alt tonları doğal bir ışıltı sağlayan, pembe gül rengi toz allık ve far.

Balms Away: En duyarlı cilt için bile yeterince hafif, katı vitamin karışımlı makyaj temizleyici.

Pick Up Liners: Her kadının makyaj setinde bulunması gereken üç renk siyah, kahverengi ve gri renkte 3 adet suya dayanıklı mini göz kalemi seti.

Two Timer: Topaklanmayan, bulaşmayan, hacim oluşturan, yumuşak ve doğal bir his veren, suya dayanıklı yeni polimer formüllü rimel.

Time Balm: Koyu halkaları kapatan, yoğun bir günde ve gecede ince çizgi, kırışıklık, şişlik, güneş lekeleri ile kırmızılıkları azaltan gündüz, akşam ve gece kapatıcısı.



Shady Lady: Üç çizgili pigmentler ile eşsiz ve yumuşak bir doku oluşturan far.

For Keeps: Kolay sürülen ve tüm gün kalan, ilk katı suluboya dudak boyası.

Plump Your Pucker: Maxi Lip isimli patentli içerik malzemesiyle dudakların dolgunluğunu artıran dudak dolgunlaştırıcısı.

Overshadow: Göz farınızın üzerine sürmeniz için tasarlanan ilk far.

Batter Up: Tarzınızı göz önüne çıkaran, göz alıcı pırıltıya sahip göz kalemi, göz farı ve belirginleştirici kalem olarak kullanılabilen muhteşem üçlü.

BalmShelter: Kalıcı, jojoba özlü, nemlendirici ve rahatlatıcı etkili, paraben içermeyen dudak parlatıcısı.

Liquid Time Balm: Doğal, temizleyici bir antibakteriyel olan çay çiçeği yağı içeren nokta kapatıcı.