30 Ekim 2011 Pazar

Saç Modasında Her Şey Silbaştan, Schwarzkopf Professional Sonbahar-Kış Trendleri...

Biz sıcak yaz günlerinde en güzel tatilin hesaplarını yapar, mevsimin tadını çıkarırken, modacılar sonbahar ve kış koleksiyonlarını çoktan hazırladılar bile. Öte yandan güzelliğin ve çekiciliğin en önemli unsurlarından olan saçlar da 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda gelişen moda akımlarını yepyeni trendlerle tamamlıyor. Dünyaca ünlü Schwarzkopf Professional markasının saç ve renk tasarımcılarından oluşan kadrosu ise değişen saç trendlerini markanın Essential Looks Saç Koleksiyonu Kataloğu’nda sergiliyor. Dünya yıldızlarının saç ve renk tasarımcıları olan Tyler Johnston ve Lesley Lawson gibi isimlerin de aralarında bulunduğu Schwarzkopf ekibi, her yıl sezonun saç modasını belirliyor. Saç tasarımcıları, Essential Looks için en son saç trendlerini Paris, Milano ve Londra’daki moda haftalarını takip ederek ve moda koleksiyonlarının saç kreasyonlarından sorumlu moda editörleri ile birlikte çalışarak oluşturuyor. 
         Moda trendlerinin Schwarzkopf Professional tarafından yorumlanarak saç modasına dönüştürüldüğü Essential Looks Saç Koleksiyonu Kataloğu’nda sonbahar-kış sezonu için 4 ayrı akım ön plana çıkıyor. Bu akımlar; Future Classics, Twisted Luxe, New Order ve The Tomboys olarak belirlenmiş durumda.


Saç modasında geleceğe dönüş: Future Classics…

Bu sonbahar-kış sezonunda yer çekimine meydan okumak isteyen kadınların saçlarda tercihi Future Classics... Kendine güvenen, cesur ve zamanın ötesinde düşünen kadınları hedefleyen Future Classics, saçlarda sert, sade, soğukkanlı ve keskin ifadelerle sınırları aşıyor. Bu yılın trend kıyafetleri ile bütünlük oluşturarak yalnızca sezonun değil geleceğin de modasını gözler önüne seriyor. Saç kesimlerindeki yenilikçi gösteriyi ise sıra dışı renkler tamamlıyor. 


Hem umursamaz hem de güzel: Twisted Luxe…
Güzelliği ciddiye alan ama buna karşılık hayatı umursamayan kadınlar için sezonun trendi Twisted Luxe… Bu trend, seçkin bir partiye giderken kendinizde görmek istediğiniz saç modelini çılgın tasarımlarla yeniden yorumluyor. Böylece parti kızı ışıltısını korumanızı sağlarken, umursamaz bir hava da yaratıyor. Twisted Luxe’te ultra yoğun renkler (platin sarısı, kuzguni siyah ya da şeker pembesi gibi) öne çıkıyor.
Erkekler yeniden erkeksi: New Order…

Elbette saç tasarımcıları erkekleri de unutmuyor. New Order trendi ile erkekler saç modasında dağınık ve asi görünüm tarzını geride bırakıyor ve devrim niteliğinde bir değişim geçiriyor. Erkekler hangi kıyafeti giyerse giysinler New Order trendinde oldukça erkeksi ve harekete hazır görünüyor.
Klasik kadın imajının çöküşü: The Tomboys…

The Tomboys trendi,  klasik kadınsı görünüşe meydan okuyor ve saç stilinde tabuları yıkıyor. Oldukça kısa saçlar, erkeksi stillerle “delikanlı kız” imajı yaratarak asi ruh tarzını ortaya çıkartıyor. Takım elbiseler ile tamamlandığında bu erkeksi tarz, kendini daha da çarpıcı şekilde gösteriyor.
Schwarzkopf Professional Essential Looks’un Yaratıcı Direktörü Steve Hogan, sonbahar-kış sezonunun saç modasını  “Saçlarına adeta bir kuaför titizliğiyle ilgi gösteren kadınlara kesim, renk ve stil konusunda ilham vermek için bütün sene çalıştık. Sonuçta ortaya çıkardığımız dört ana trend olan Twisted Luxe, Future Classics, The Tomboys ve New Order bugüne kadarki en ilgi çekici ve en yaratıcı koleksiyonumuz oldu diyebilirim.” sözleriyle değerlendiriyor.

1 yorum: